Sportska elegancija – idealna za sve prilike

Kada ste u dilemi kako se treba obući za neku određenu priliku, a da pritom ne odudarate mnogo od okoline i ne privalčite pažnju i negativne komentare zbog svog stajlinga, onda je za vas idealno rešenje sportska elegancija. Ona svakom muškarcu pruža ogromne mogućnosti kombinovanja, a rizik od promašaja je minimalan. To je jedan od razloga zašto mnogi preferiraju upravo ovakav stil oblačenja.

Bilo da je u pitanju neka svečana prilika ili neformalan izlazak sa društvom u grad, veliki izbor kombinacija će vam omogućiti da izgledate lepo i da se adekvatno uklopite u svaku priliku.
muški sako 2
Ukoliko ste ljubitelj džinsa i nosite ga u gotovo svakoj prilici, vrlo jednostavno ga možete iskombinovati sa lepom košuljom, a kvalitetan muški sako preko će vam doneti na eleganciji i ozbiljnosti. Ako se odlučite za ovakvu kombinaciju, izbor obuće vam neće predstavljati veći problem. Kvalitetne kožne cipele ili patike će vam upotpuniti kombinaciju i izgledaćete odlično.
muški sako 1
Ako umesto džinsa više preferirate pantalone, onda budite malo obazriviji. Uz lagane pantalone, vaš izbor treba da bude jednobojna košulja koja može i ne mora da se drastično razlikuje od boje pantalona. Sako se nameće kao logično rešenje i za ovu kombinaciju, s tim što u ovom slučaju patike nikako ne dolaze u obzir. Dakle isključivo cipele.

Za dodatno unapređenje vašeg izgleda, možete iskoristiti i pojedine aksesoare kao što su lep ručni sat ili džepna maramica i budite uvereni da će vaš izgled pogodovati svakoj prilici, a ukoliko ste muškarac koji neguje kožu i koristi različite preparate da vam koža  izgleda sjajnije i lepše, onda budite potpuo bezbrižni jer možete očekivati veliki broj ženskih pogleda gde god da se pojavite.

Foto: www.pinterest.com