Specijalne krede za bojenje kose

kreda-za-kosu
Verovatno ste jednom u životu pomislili da ofarbate vašu kosu u neku neobičnu boju, međutim iz straha reakcije vaše okoline, ali i bojazni da vrlo brzo može da vam dosadi, niste se odlučivali na takav korak.

Međutim danas kosu vrlo lako možete obojiti i kredom. Dobro ste čuli, krede za kosu možete isprobati kod kuće, vrlo jednostavno i bez straha da možete oštetiti kosu ili se pokajati što ste izabrali određenu boju jer već prilikom sledećeg pranja, boju možete isprati.

Obične krede za kosu koje možete kupiti u knjižari isušuju kosu i mogu je oštetiti, zato umesto njih izaberite posebne krede za bojenje kose koje ne oštećuju kosu kao obične i imaju hranljive sastojke koji sprečavaju isušivanje kose i vraćaju joj sjaj.

Imajte u vidu da će se boja znatno bolje primiti na svetliju kosu, međutim ukoliko imate i tamniju kosu jarke boje mogu delovati iteresantno i efektno. Odlučite se za promenu i testirajte i same.

Za više informacija o kredama za kosu možete pogledati http://www.kredezakosu.com/ na kome možete i kupiti specijalne krede za kosu.