Poklonite parfem za dan zaljubljenih

muski-parfem
Pravi poklon za pravog muškarca je svakako parfem. Muški mirisi su uglavnom jakog karaktera i ističu muževnost, dok je damama potreban nežnost i romantika koju ćete pronaći u cvetnim akordima. U našem sledećem članku predstavljamo arome za svakog, obradujte svoju voljenu osobu!

Jean Paul Gaultier Le Male je najpopularniji miris u državama Evropske Unije. Ispitivanja su dokazala da je snažan parfem koji simbolizuje trijumf muževnosti. Inspirisan je crtanim junakom Popeye. Predivno sinhronizovani sastojci poput mente, lavande, bergamota i vanile daju topao, komotan i moderan karakter kompoziciji. Najbolji izbor!

Chanel No. 5… Najprodavaniji i najpopularniji parfem na svetu. Svakih trideset sekundi se na svetu proda po jedna bočica. Prefinjeno ističe ženstvenost i savršene linije ženskog tela. Marilyn Monroe je izjavila: „U krevetu na sebi imam samo nekoliko kapi Chanel No. 5“! Na tržištu se može dobiti od 1921. godine. Ako Vaša voljena osobo obožava klasične note koje su sastavljene od snažnih cvetnih akorda, slobodno je iznenadite sa Chanel No. 5!

Blue Jeans – Versace… Parfem kojim se obavezno vraćaš. Klasični muški miris sa slatkim citrusnim početkom, blago začinski u srcu i topao drveni na kraju. Veoma je uzbudljiv i popularan. Žene koje žele da osvoje muškarca i da igraju sa sigurnim kartama, preporučujemo da izaberu upravo Blue Jeans Versace!
Givenchy Amarige je simbol ženstvenosti i sretne ljubavi. Francuskinje koje nose ovaj miris na sebi su ljupke, vesele i šarmantne, luče radost i daruju nežan osmeh. Idealan poklon za suprugu, pošto predstavlja lepe trenutke braka. Snažan je, baš kao i bračni zavet. U visokim notama je sveže voće i nežno cveće: breskva, šljiva, narandža, mandarina, ružino drvo, neroli. Veoma intenzivan i opojan, iznenadite svoju ženu sa Givenchy Amarige!

L.12.12. Red od modne kuće Lacoste je strastven, dinamičan i energičan, drveno začinske kompozicije. Otvara se aromama crvenog roiboos čaja, likera od mandarine i manga. Srce parfema je jakog karaktera zbog začina koji poseduje u sebi. Topla baza će doneti u ravnotežu svu tu energiju i svežinu sa bagremom, drvenim notama i benzoinom.

Yves Saint Laurent Opium za dame koje žive u sadašnjosti. Obožavaju trenutke provedene sa voljenom osobom. Parfem je intrigantan, privlači pažnju, provokativno je senzualan. Aroma, podjednako, i žene i muškarce apsolutno opija i očarava. Savršeno će stajati karakterističnim damama koje vole klasično orijentalne akorde bergamota, mandarine, jasmina, ambera, mira i vanile.