Ono što muškarci opažaju na ženama na prvom sastanku

koza
Nije redak slučaj da prvi sastanak ima odlučujući efekat na dalji razvoj toka jedne veze.

Svaka žena se priprema na prvi sastanak na drugačiji način. Neke se pripremaju tako što provode sate i sate ispred ogledala isprobavajući najrazličitije odevne kombinaciju, šminkajući se i doterivajući se, dok se druge posvećuju psihičkoj pripremi.

Bez obzira na vreme provedeno u pripremi, a i na nastale rezultate, svim muškarcima će uglavnom biti bitne iste stvari.

Šta muškarac prvo uočava kod žene?

Svaki muškarac će bez izuzetka prilikom prvog susreta najpre pogledati grudi, zadnjicu, noge, visinu, odn. celokupnu građu jedne žene.
To što je neka žena zgodna ili ne ipak je samo retko odlučujući faktor za dalji razvoj dešavanja.
Lukava i pametna žena će uvek birati garderobu, koja će maksimalno da istakne sve njene prednosti i da vešto prikrije sve njene nedostatke.

Koža žene je druga stvar, koja je muškarcima veoma bitna. Čista, sveža i negovana koža žene može biti veoma privlačna muškarcima. Kako žene uglavnom veoma mnogo pažnje poklanjaju nezi kože lica, pa i samog tela, ispuniti ove uslove zaista nije toliko teško. Čak i u slučajevima, kada postoje nedostaci na koži, oni se uz upotrebu malo pudera i šminke, lako mogu prikriti. Sa korišćenjem šminke, međutim treba biti umeren. Šminka je važna i treba ga koristiti adekvatno kako bi se istakli najvažniji delovi na licu, a to su oči i usne. Nežna senka naneta na kapke može da istakne oči, a ruž pastelne boje, može da učini usne veoma poželjnim.

Pored ovih faktora, koji su veoma uočljivi i na koje žene uglavnom mogu da utiču, postoje i oni, koji proizilaze iz same prirode žene.

Postoje neke navike koje žena radi nesvesno, ali koje mogu da budu veoma uočljive u očima suprotnog pola, a to su najčešće beznačajne sitnice npr.: kada žena nesvesno pomeri kosu iza uveta kada se posrami ili kada se slatko nasmeje. Prateći ove sitne detalje muškarci mogu mnogo više da saznaju o jednoj ženi nego što ona to može da zamisli. Da bi se postigao željeni efekat, veoma je bitno da žena obrati mnogo pažnje i na ove detalje.

Takođe isto toliko je važno i to da žena zrači pozitivnom energijom. Muškarci uglavnom vole žene, koje su nasmejane, zanimljive i koje razumeju njihove viceve. Ova pozitivna energija je veoma bitna za muškarce, jer će na ovakav način imati osećaj, da su najsrećniji muškarci na svetu.

Svi ovi faktori su zaista bitni tokom prvog susreta, ali možda samo malo ljudi je upoznato sa činjenicom, koliko jak uticaj imaju mirisi na međuljudske odnose. Upravo je zbog toga veoma bitno da žena lepo miriše na prvom sastanku. Prijatni mirisi pokreću hemijske procese u muškarcima, koji su neophodni za ljubav i seksualnu privlačnost.
Iako muškarce uglavnom privlači prirodni miris žene, malo parfema svakako može imati samo pozitivno dejstvo.

Izvor: http://parfemcentar.com