Kreme za lice: medicinske i prirodne kreme, Maska za suvu, masnu i mešovitu kožu

kreme
Maska sa aspirinom za čišćenje lica. Za revitalizaciju kože, bilo da je reč o tipu masne, mešovite ili suve, dobro je jednom nedeljno raditi masku sa aspirinom za čišćenje lica. Maska otklanja crvenilo i ujednačuje kožu. Upale i mitiseri nestaju, čiste se pore, koža se obnavlja, sve to ne zhteva vašu posetu salonu već uz minimalne troškove masku možete raditi same kod kuće.

Za pripremu maske biće potrebno: 1-2 tablete aspirina (andola) i kafena kašičica meda. Priprema se na sledeći način: Isitnite aspirin, stavite u stakleni sud (može to biti i staklena čaša). Zatim dodajte nekoliko kapi vode, promešajte. Dodajte kašičicu meda i sve ponovo dobro promešajte.

Masku potom nanesite na očišćeno lice i držite desetak minuta.Masirajte kožu lica kao da radite piling.Zatim isperite. Nemojte nanositi masku na predeo oko očiju, gde je koža veoma nežna. Na početku tretmana masku koristite 2-3 puta nedeljno, kod problematične kože. Posle će biti dovoljno jednom nedeljno. Posle desetak dana uvidećete fantastične rezultate: koža lica će biti obnovljena, a ten ujednačen. Upale će nestati, a pore će biti očišćene.