Koliko često posećujete kozmetičara

Koža da bi  dugo ostala elastična, lepa i puna života mora da se adekvatno održava i neguje. Samo uz dovoljnu brigu o njoj možete da budete spokojni i uvereni da ćete i posle mnogo godina imati zategnutu kožu koja će učiniti da izgledate mlađe i energičnije.

Naravno, i nega kože,kao u ostalom i sve što radite, zahteva mnogo vremena, pa se odlasci kod kozmetičara vremenom prorede i postanu kampanjski, što nikako nije dobro za vašu kožu.
dermamedica.ca
Usled nedostatka vremena, mnoge dame pokušavaju da se same staraju o izgledu svoje kože, međutim, na taj način je samo održavaju da identičnom nivou, ali za ozbiljniji tretman kože, kozmetičari su ipak mnogo bolje rešenje.

Mnoge žene, posete kozmetičaru planiraju jednom mesečno, što se u praksi pokazalo kao sasvim dovoljno, ukoliko se tokom mesec dana koža održava i kod kuće. Međutim, postoje žene, naročito mlađe koje kozmetičara tokom meseca posećuju nekoliko puta.

Ako živite u velikom gradu, poput Beograda, gde postoji veliki broj kozmetičkih salona, mnogo je bitno da se opredelite za onaj pravi, jer često menjanje salona, načina rada i preparata može da naudi vašoj koži.

Žene često biraju salon koji je blizu njihovog mesta stanovanja, kako bi uspeli da usklade što više obaveza. Na primer, ako živite na Banovom Brdu, naselju koje poslednjih godina beleži veliki progres u vidu novih stanovnika, kulturnih ustanova. Tu su brojne škole, vrtići Čukarica je zbog toga postala jedno od najlepših mesta za život.

Zašto je to bitno? Zbog žena koje nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi, žena koje svoju brigu maksimalno usmeravaju ka svojoj deci, jer osim navedenih institucija, u ovom delu grada se nalazi i veliki broja salona lepote.

Dakle, ako želite da imate lepu kožu, odlazak kod kozmetičara je vaš spas, uz naravno održavanje kod kuće između dve posete, koje mogu biti jednom ili više puta tokom meseca.

Foto:www.dermamedica.ca