Kako do duge i bujne kose?

duga-kosa
Oduvek ste želele dugu i bujnu kosu, ali vam godinama unazad to ne polazi za rukom. Jednostavno, ne uspevate i pored brojnih skupocenih frizerskih tretmana i korišćenja brojnih preparata da dostignete željenu dužinu. Čini vam se kao postoji limit posle koga vaša kosa više ne raste. Nemojte odustajati od ideje duge kose jer za vas rešenje postoji. Ekstenzije na češljiće su možda idealan izbor za vašu kosu.

Reč je o ekstenizijama koje će u svega nekoliko minuta učiniti ono na šta ste godina čekale. Učiniće da imate dugu i bujnu, sjajnu ravnu ili kovrdzavu kosu, onakvu kakvu upravo želite. Bilo da ste crnka, brineta, plavuša ili pak crvenokosa, sa ekstenzijama nema problema jer ih možete pronaći u svim željenim nijansama i različitim dužinama.

Na vama je da odlučite, želite li ovaj tretman kratkoročno, za pojedina svavlja ili neke bitne događaje kada su najbolje i najlakše rešenje ekstenzije na klipse, ili pak želite ekstenzije na neki duži period od nekoliko meseci.
Ekstenzije na klipse funkcionišu kao tzv. šnalice “klik-klap” koja je svaka devojka imala kao mala. Sada znate da kada namesete ekstenziju koliko će čvrsto stajati. Potrebno je odvojite pramenove na koje želite da zakačite klipse. Obično se stavljaju na bočne strane po jedna, iznad uha, ukoliko je reč o širim klipsama, i jedna pozadi iznad vrata.

Ukoliko ste ljubitelj gušće, bujnije kose, to možete ponoviti još jednom u redu iznad, kako biste postigle efekat.
Svakako ćete uživati, tako da vama ostaje da isprobate sve moguće varijante duge kose na koju ste čekale.
Ukoliko vas zanima kako bi sve to trebalo da izgleda, posetite web sajt http://www.ekstenzije.net/ i pročitajte detaljno uputstvo na koji način se ekstenzije koriste, a ukoliko se odlučite na istom sajtu ih možete i poručiti.