Domaća krema od mumie (mumio) protiv strija

mumieDomaća krema od mumie (mumio) protiv strija, napravite same i rešite se strija zauvek Prvo, što je potrebno – nabaviti Mumie (mumije, mumio) u tabletama (ruski lek, ali ima ga u svakoj bolje snabdevenoj apoteci). Drugo, obicna dečija krema (bilo koja – Pavlovićeva mast, pavloderm i slično) Da bi ste dobili kremu za strije, potrebno je u jednoj kašičici (ne metalnoj!) čiste vode rastvorite 2 tablete mumie.

Zatim u dubljem (ne metalnom!) tanjiru pomešati 100-150 ml dečije kreme sa rastvorenim u vodi tabletama mumie, drvenom ili plastičnom kašikom. Smesu preručiti u manju staklenu teglicu (sa plastičnim poklopcem) i čuvati u frizideru. Rok upotrebe takve kreme je 2 nedelje. Posle napravite drugu meru. Krema se utrljava u kožu svakodnevno (uveče), najbolje posle tuširanja sa gore navedenim pilingom protiv strija. Krema protiv strija se ne ispira 3-4 sata.

Ako, posle nanosenja kreme ostaju tamni tragovi na koži ili rukama, lako ćete ih ukloniti sokom od limuna ili sircetom. Delovanje kreme od mumie (mumije) na kozu: – smanjuje veličinu postojećih strija – smanjuje intenzivnost njihove boje i dubinu – povećava elasticnost kože – obogaćuje kožu sa esencijalnim vitaminima i mineralima prirodnog porekla Mumie (mumio) krema pomaze mnogima. Samo je potrebno da pravilno koristite ovu kremu. Postoji još nekoliko prirodnih metoda u borbi protiv strija, ali je mumie krema široko priznata zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima. Tokom proteklih godina postala je veoma popularna, što nije iznenadjujuće. Mumie je apsolutna bezopasna supstanca, koja poseduje lekovita svojstva u svom jedinstvenom sastavu.

Prirodni proizvod Mumie daje sjajan efekat u lecenju strija, koji se ne može porediti i postići sa korišćenjem skupih krema ili skupih i bolnih procedura u salonima lepote. Mumie ima na kožu lekovito dejstvo, naglo ubrzava oporavak ćelija kože, tako da željeni rezultati nikako ne mogu izostati. Umesto kreme mozete koristiti i masažu. Dve tablete mumie isitnite u prah i dodajte u ulje za masažu. Ako nemate ulje za masazu – koristite maslinovo ulje. Nanesite ulje na mesta gde postoje strije i nežno utrljavajte u kožu. Na kraju, papirnu maramicu stavite na kozu da upije visak ulja. Masaža se takođe radi pred spavanje i obavezno je da bude redovna minimum dva meseca. Budite uporni i prvi rezulatati kroz vrlo kratko vreme biti vidljivi.